6 dámských outfitů, které budou velkým hitem v roce 2017

6 dámských outfitů, které budou velkým hitem v roce 2017
26/12/2016, zveřejnil Alanic Global
Je to ten čas roku, když se ohlédneme zpět, co se stalo za posledních 12 měsíců, a hovoříme o věcech, které pravděpodobně uvidíme v nadcházejících. Na ženské módní scéně některé oblečení překonal jiné. Dlouhé vesty, culottes, joggery a bundy truckerů vydaly největší hluk. A pak samozřejmě existovaly nějaké oblečení, které se dělají navždy.

Při pohledu dopředu v roce 2017 se od vybraných ženských módních oděvů očekává hodně. Ve skutečnosti existuje jen málo outfitů, které pravděpodobně ukradnou veškerý reflektor. víte, co?
Zde je 5 dámských oděvů, na které se v roce 2017 musí těšit prodejci oblečení a dav módy vpřed-

1. Tisk Joggers – Náhorní pouliční běžci byli letos velkým hitem v oddělení dámských oděvů. V nadcházejících dnech by jejich rafinované a odvážné variace byly v centru pozornosti. Ve skutečnosti se sublimovaní joggers již může pochlubit obrovským trhem, který bude růst až v roce 2017.

2. Flannel Shirt Dresses – Flannel Shirt Dresses čelí na jaře 2016 a budou pokračovat ve své dominanci i příští rok. Vyzařující perfektní směs formálního a uličního pocitu, jsou ideální pro každou příležitost.

3. Atletické bundy – Atletický vzhled vyhrál letos módní scénu a nemáme důvod se domnívat, že v roce 2017 nebudou zákazníky vnímat. S bezstarostným pocitem jim tyto příležitostné kalhoty a mikiny nabízejí poměrně čistší vzhled.

4. A-line sukně-koště, kruhové a rozšířené sukně byly na trhu docela běh. A-line sukně přebírají šatníky v nadcházejících ročních obdobích. Malý v pase a poté se rovnoměrně rozšiřuje, když dosáhne země, nabízí příležitostný, ale standardní vzhled.

5. Všechny květinové vzhled-rozrušené špičkovými modely a celebritami, vystoupení All-Floral je to, co se v roce 2017 shromáždí módní vpřed. Výrobci módních oděvů jsou již na nohou a nabízejí širokou vlastní sbírku.

6. Kalhovy – zatímco Hilary Clintonové se možná podařilo vyhrát americké prezidentské volby, určitě vydláždila cestu pro chladné a formální kalhoty v životě městských outfitters. Spojte je s vrcholy plodin pro plážový pohled, nebo se spárujte s formálním sako, abyste vytáhli chytrý vzhled.

Jedná se o 6 ženských oděvů, které pravděpodobně v roce 2017 věnují největší pozornost. Ať už si říkáte „módu“, nebo jste majitelem oděvní firmy, očekávejte tyto trendy a šatní skříň nebo velkoobchod.

Štítky:
velkoobchodní ženské módní oděvy
Dámské módní oblečení

0 0 hlasů
Hodnocení článků

Přihlásit se

Označení

Název*

E-mailem*

URL stránky

Označení

Název*

E-mailem*

URL stránky

0 komentářů

Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *