25 Novoroční produkty pro kontrolní seznam krásy pro Radiant 2022

S začátkem nového roku jsme všichni učinili rezoluce, abychom mohli začít znovu. Stále se měníme mezi vyzkoušením nových věcí a opakováním starých. Totéž lze říci o naší údržbě krásy. Experimentujeme s novými vzory krásy však zkazit naši pokožku nezdravými návyky. Například využití řasenky po období likvidace. Je důležité, abyste začali rok na pravé noze, zatímco letos dodržujete vzory. Tímto způsobem budete před novoročním kontrolním seznamem krásy.

Takže udělejte rok 2022 jako svůj rok pro dosažení vynikající kůže, stejně jako zde je rutinní kontrolní seznam krásy, aby váš rok zářil.

25 Novoroční produkty pro kontrolní seznam krásy pro Radiant 2022

1. Udržujte nástroje pro make -up čisté s využitím čistých čističů
Jeden krok, který běžně zanedbáváme a neměli by také nechat naše make -up nástroje špinavé. Přesčasy jsou výrobky make -upu plné růstu bakterií. Chcete -li zabránit těmto problémům, investovat do vynikajícího kvalitního čistého čističe. Vzhledem k West Ham United Dres tomu, že by se čištění všech vašich štětců po rychlém využití ztížilo, můžete využít čistý čistič milující pokožku s antibakteriálními vlastnostmi. Tyto čisté čisticí prostředky mohou být spritizovány na make -up kartáči a vymazány pomocí papírového ručníku. Podívejte se na čisté čisticí prostředky, které mohou štětce okamžitě vyschnout. Tuto metodu, kterou požadujete, nenastaví štětce na vyschnutí přes noc. Toto je perfektní rutina pro zahájení nového roku.
Zdroj: LinkedIn.com2. Využijte oční krém
Měli byste se dostat do zvyku aplikovat oční krém dvakrát denně. Jedná se o rutinu péče o pleť, kterou byste si neměli pamatovat. Jako připomenutí můžete umístit svůj oční krém vedle svého nočního stolku pro aplikaci v noci. Můžete ji také vložit zpět do lednice, abyste ráno nabídli otoky. Pokud vytvoříte rituál pro aplikaci očního krému denně, všimnete si rozdílu. Můžete vyzkoušet produkty pro zpracování očí nebo oční opravné sérum vhodné pro využití pod oční krém. Využijte All-Miracle sérum, které zachází s tmavými kruhy, otoky a vlastnosti proti stárnutí, aby se baculaly a ošetřovaly jemné linie.

3. Vhodné využití peelingu na rty
Typickým problémem jsou suché, šupinaté, rozložené rty. Balzám na lékárny pro vás může být trochu pomoci. V takových případech mohou být vaše rty mnohem lépe ošetřeny s použitím hydratačního lesku nebo peelisu. To může Ajax Dres pomoci odstranit suché, mrtvé kožní buňky z povrchu rtů. Využijte to, když nebo dvakrát týdně s příslušným peerem na rty. dodržujte UP s ​​využitím hydratačního balzámu nebo ošetření rtů. Můžete vyzkoušet Victoria’s Trick ochucené křoviny na rty pro dosažení polibkových rtů.
Zdroj: Poshmark.com4. Prádelna s vaší dohodou správně v noci
Vaše hektická rutina by neměla být důvodem, proč si v noci nevyčistí váš obchod. Ve skutečnosti existují ubrousky obličeje, i když cestujete na nouzovou situaci, táboříte ven a další nepředvídatelná situace. V noci byste měli svůj obchod důkladně prát. To udělí světu rozdílu, když si vyberete vhodný čisticí prostředek pro typy pleti. To znamená, že vyžadujete vybrat krémovější roztok pro suchší pokožku a bez oleje pro olejničtější pokožku. Umývání vaší dohody v noci je ještě potřebnější pro lidi, kteří nosí make -up. V programu času může zanedbávání vaší dohody a také nevylučování make -upu v noci vést k nudné, stárnoucí pokožce s vrstvami mrtvých kožních buněk. Proto byste měli trvat několik minut v noci, abyste se hýčkali pokožku a důkladně ji očistili. Toto je kontrolní seznam kosmetických režimů, které si vaše pokožka zcela zaslouží.

5. Opravte své osvětlení i zrcadlo
Příprava každý den v oblasti, která nevykazuje skvělé světlo nebo zrcadlo, může být složité. Umístění make -upu do tmy může mít za následek nesprávné míchání, rozmazání očí a také může vést k nepoužívání dostatečného použití rtěnky nebo červenání. Může nastat, že vystoupíte z domova spokojeného s vaším vzhledem pouze k rozpoznání nedostatků v zpětném zrcátku vašeho auta. Chcete -li těmto problémům zabránit, opravte vhodné osvětlení i velké zrcadlo doma. To vám může Nagoya Grampus Dres umožnit dokonale se opravit.
Zdroj: Mustachebottleopener.com6. Udržujte růst vlasů obličeje pod kontrolou
Voskování, navlékání, bělení a vytrhávání růstu vlasů jsou něco, co jsme se s celým životem nikdy nedostali. Objevili jste však řešení pro ty vlasy nebo chmýří, které lemuje vaši čelist? Některé ženy si mohou vybrat na online, což zcela zmocňuje, zatímco jiné se mohou rozhodnout, že jej odstraní. Pokud chcete mít odstranění vlasů na obličeji, mějte na paměti, že to může být časově náročné. Pokud však chcete odstranit, bude to na konci. Můžete vyzkoušet krém na obličej, aby vaše růst vlasů udržoval pod kontrolou. Jedním skvělým produktem je Nair obchod s krémem kromě jiných skvělých možností, takže si vyberte ten, který je pro vás nejlepší.

Zdroj: Walmart.com7. renullnull

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *